info

alle info rondom weekend VoleindingOverzicht bij weekend van gedenken rond Zondag VoleindingOp zaterdagmiddag 20 november wordt van 14.30 – 15.15 uur in zowel Trinitas als in de Sionskerk een gedachtenisviering gehouden. Van alle gemeenteleden die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden hebben de familie of verwanten een uitnodiging gekregen om daarbij aanwezig te zijn. De namen van overledenen van de families die hebben gereageerd worden op deze zaterdagmiddag genoemd. Daarbij zijn alleen de familieleden aanwezig, het zijn besloten vieringen. Deze vieringen van Trinitas en de Sionskerk zijn online via http://Kerkomroep.nl te volgen.

Op zaterdagavond 20 november wordt van 19.00 – 20.30 uur een Lichtjesavond georganiseerd in zowel Trinitas als de Skoattertsjerke. Iedereen is welkom om een kaarsje te komen aansteken, te luisteren naar muziek, stil te zijn, in gesprek te gaan. Onze dominees zijn aanwezig.

In de dienst van zondagmorgen 21 november (Zondag Voleinding), 9.30 uur, worden in zowel Trinitas als de Sionskerk de namen genoemd van alle gemeenteleden die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden. Alle kerkgangers krijgen de gelegenheid om ook zelf een kaarsje aan te steken. U kunt zich aanmelden en bent van harte welkom!

Op zondagavond 21 november organiseert de Raad van Kerken Heerenveen vanaf 19.00 uur een Cantatedienst in Trinitas. Koor en orkest o.l.v. Gerben van der Veen zullen o.a. cantate 106 van Bach (Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit; de zgn. Actus Tragicus) ten gehore brengen. U kunt zich aanmelden en bent van harte welkom!
U ziet hier alle informtie.