info

Voedselbank - nu meer dan ooit

inleiding


De Voedselbank in Heerenveen heeft uw hulp nu meer dan ooit dringend nodig!


Zondag 6 november is er weer een inzameling voor de Voedselbank!


voedselbank
Daarom wordt er voor de Voedselbank in Heerenveen tijdens de kerkdiensten op
zondag 6 november 2022 in de Sionskerk en in Trinitas weer de maandelijkse inzameling gehouden van houdbaar voedsel, zoals pasta, rijst, soep, blikgroenten, koffie, thee  etc.

Door de moeilijke en onvoorspelbare omstandigheden van deze tijd raken steeds meer mensen door financiële problemen afhankelijk van de Voedselbank.
Daarom doen we hierbij een dringend beroep op u en op jou om deze keer iets extra’s te doen.

Als u niet in de gelegenheid bent om op zondag 6 november iets mee te nemen naar de kerk dan kunt u ook een bijdrage overmaken op rekeningnummer: NL16 RABO 0108 4583 77  t.n.v. Stichting Voedselbank Heerenveen.                                                                                        
Geef wat uw hart u ingeeft en portemonnee toelaat!

Maar er zijn ook nog andere manieren om de Voedselbank te steunen en dat kan als volgt:
deelnemers aan de Postcode-loterij ontvangen één dezer dagen een cadeaukaart van € 12,50, die tot dat bedrag bij Albert Heijn kan worden ingewisseld voor gratis levensmiddelen.
Deze kaart kunt u ook aan de Voedselbank doneren. Het werkt zó: activeer uw kaart, anders is die niet geldig, en geef de kaart a.s. zondag aan de inzamelaars van de Voedselbank.
Ook kan de cadeaukaart bij de Voedselbank zelf, adres Schans 17, worden ingeleverd. Houd er rekening mee dat de kaart vóór 13 november geactiveerd moet zijn.

Verder reiken we u graag ook het volgende idee aan: in november en december krijgt u via uw energieleverancier een bijdrage van € 190 per maand als compensatie voor de sterk gestegen energiekosten. Als u dit bedrag niet of gedeeltelijk niet nodig hebt, willen wij u in overweging geven om dit aan de Voedselbank te schenken. Daarmee komt het ten goede aan onze medemensen die momenteel de eindjes financieel maar moeilijk aan elkaar kunnen knopen.

We hopen van harte dat u en jij – op welke manier dan ook – wilt helpen om de inzameling voor de Voedselbank op a.s. zondag 6 november tot een succes te maken!!

 

VAN HARTE AANBEVOLEN!