donderdag 8 apr. 2021

JvdV

WB

achtergrond

Onze gemeente is de afgelopen jaren rijk gezegend geweest met Jan van der Veen, Anne-Meta Kobes-Gerritsen en Wim Bloemendaal. Alle drie hebben ze op eigen unieke wijze hun bijdrage en kleur gegeven aan ons gemeente-zijn. Graag geven we hen iets blijvends mee na hun afscheid.

Anne-Meta heeft aangegeven dat het hard waait op Ameland en ze bezoekt haar gemeenteleden graag op de fiets:
zij krijgt een bijdrage voor een nieuwe elektrische dienst-fiets.

Anne Meta SkelterAM OP FIETS
(van kart -> naar fiets)

Wim krijgt een bijzonder cadeau; hij ontvangt een eettafel gemaakt van hout van kerkbanken van de Sionskerk.

sionskerkbank
kerkbank

(van bank -> naar tafel)

Jan is vorig jaar gestopt, maar door corona heeft hij nog geen afscheidscadeau van de gemeente gehad.

Dit gaan we alsnog aanbieden tijdens zijn 40-jarig ambtsjubileum waar we in juli bij stilstaan.
We zouden het prachtig vinden om hen dit samen te geven.
jan 40
40 jaar jvdV
(van afscheid -> naar jubileum)

Draag je ook bij aan de fiets, de eettafel of het jubileumcadeau?

De bijdrage voor Wim mag naar Wijkkas Zuid NL67 RABO 0326 4430 37 o.v.v. ‘Cadeau Wim Bloemendaal’.

De bijdrage voor Anne-Meta en Jan mag naar Wijkkas Trinitas NL90 RABO 0352 1062 04 o.v.v. ‘Cadeau Anne-Meta Kobes-Gerritsen en/ of Jan van der Veen’.

Namens het moderamen, Mieke van Heijkop en Stoffel Baas