info

Afscheid dominee Wim Bloemendaal

Informatie rondom het afscheid van Wim Bloemendaaldrive 4Wat betreft de invulling van het afscheid van dominee Wim Bloemendaal worden de volgende activiteiten georganiseerd
achtergrond.

De kerkenraad van de Protestantse Gemeente Heerenveen nodigt u van harte uit voor de online afscheidsdienst van onze voorganger

                            Dominee WIM BLOEMENDAAL

Op 2 februari 1992 is hij gestart als predikant en bevestigd in Ens. Daarna vervolgde hij zijn weg bij de Protestantse Gemeente in Heerenveen waar hij vanaf september 2000 heeft gediend. Eerst hoofdzakelijk in Heerenveen-Zuid, en vanaf 2013 ook in wijk West. Het laatste jaar alleen in wijk Noord.

De afscheidsdienst was vanuit Trinitas. U kunt de dienst volgen via Kerkomroep.nl of Youtube (kanaal: Protestantse Gemeente Heerenveen).

Deze dienst werd gehouden op zondag 13 juni 2021, 10:30 uur, voorgangers: ds. W. Bloemendaal en ds. P. J. de Buck. M.m.v. ensemble Gerben van der Veen en Advendo.

De dienst kunt hier terugzien:


Namens de kerkenraad, Bert van het Meer, preses

 
drive 1
Op zondagmiddag 13 juni 2021 van 15 – 17 uur werd iedereen uitgenodigd om corona-proof afscheid te nemen van Wim en Marion Bloemendaal. Dat kon middels een Drive-thru op het plein bij de Sionskerk. U kwam met auto of fiets en u kunt even kort stilstaan bij Wim en Marion om afscheid te nemen.


Met vriendelijke groet,
De afscheidscommissie
drive 3drive 2