Skip to content

WIE DURFT ER

WIE DURFT ER? DUURZAAMHEID MOET JE DURVEN!Hilda Feenstra zegt: Het een kwestie van durven om je kop uit het zand, je hoofd boven het maaiveld en je handen uit de mouwen te steken. Er is moed voor nodig om echt onder ogen durven zien hoe we er nu voor staan, hoe ons voortbestaan wordt bedreigd door de manier waarop we omgaan met onze planeet en met elkaar.

Hilda Feenstra -uit Heerenveen- is schrijver van het boek ‘Duurzaam zijn moet je Durven’. De lezing volgt dezelfde opbouw als het boek, namelijk de weg van hoofd, hart en handen. Het is een inspirerend verhaal. Eerst weten hoe de wereld er voor staat in het niet-duurzame heden, dan dromen over een duurzame toekomst en dan de handen uit de mouwen. Soms even een beetje ongemakkelijk, maar dat maakt Hilda ruimschoots goed met haar bevlogenheid, enthousiasme en verhalende stijl.

KOMT HET ZIEN EN HOREN: op woensdag 21 november om 20:00 uur in de Trinitaskerk, inloop vanaf 19:45 uur, en is zowel voor leden als niet-leden van de kerk toegankelijk. De entree bedraagt vijf euro, dit is inclusief een kopje koffie of thee.Categorieën: Groene Kerk

Trackbacks

Geen Trackbacks

Reacties

Geeft reacties weer als Lineair | Samengevoegd

Geen reacties

De auteur staat geen reacties toe op dit artikel