Activiteitenverslagen Wijk Heerenveen-Zuid

Liturgische schikking Biddag voor gewas en arbeid 13 maart 2091 Skoattertsjerke:  KLIK HIER

Liturgische schikking Aswoensdag 6 maart 2019 SkoattertsjerkeKLIK HIER

Foto's van de Kerstmiddag voor senioren Wijkgemeente Heerenveen-ZuidKLIK HIER

De Werkgroep Eredienst van Wijkgemeente Heerenveen-Zuid

nodigt u uit voor de Workshop Paaskaars maken

kaarsen.jpg

Een Paaskaars maken:

Een kaars aansteken is vaak zoveel méér dan het lijkt: Het is een teken van hoop en verlangen, van verbondenheid en meeleven.

In deze workshop versieren we een stompkaars (25 cm hoog en 8 cm dik) met gekleurde was en maken zo onze eigen Paaskaars met symbolen die verwijzen naar ons eigen persoonlijke geloof.

Onder begeleiding van mw. Monica Schwarz maken we een eigen unieke persoonlijke kaars.

Waar , wanneer en hoe laat:

In de Sionskerk, op maandag 8 april 2019. a.s., ’s avonds vanaf 19.15 uur ontvangen we u graag met een kopje koffie of thee, de workshop begint dan om 19.30 uur.

Materiaal:
Voor alle benodigde materialen en gereedschap wordt gezorgd.We werken met Boca-kaarsen, velletjes versierwas in allerlei kleuren en wasstiften.

Kosten :U betaalt alleen de materiaalkosten : voor een kaars van 25 cm. hoog en 8 cm. dik + gekleurde was etc. is dat € 10,00 per kaars, tijdens de workshop te voldoen.

Opgave:Het maximum aantal deelnemers aan deze workshop is 20 en daarom is het noodzakelijk om u vooraf aan te melden, want : VOL = VOL!

U kunt zich voor deze Workshop vóór 25 maart a.s.  - telefonisch of via de mail - opgeven bij Bob Akkerman, voor deze Workshop de contactpersoon van de Werkgroep Eredienst,.tel.: 0513 – 633782 , emailadres : b.r.g.akkerman@kpnplanet.nl.

Uitnodiging voor de ouderen binnen de gemeente Heerenveen  op 26 april 2019

Spreker is dhr. Aart Kik

Thema  “Het Legers des Heils in Amsterdam”

Inloopcafé

Gezellig samen de week afsluiten met koffie of een drankje.

Iedere laatste vrijdag van de maand van 15.30 - 17.30 uur.  Welkom!

Recentste berichten